Middags  meny på onsdager (kl: 14.00-19.30)

 

Saltkjøtt med vossakorv, kålrotstappe og kokte potter. kr. 195,-

Kjøttkaker med erterstuing, brunsaus og kokte poteter. kr. 180,-

Løk-fiskball med bacon kålrotstappe og kokte poteter. kr. 180,-

Klubb og duppe servert med bacon,kålrot og duppe. kr. 180,-

Brun lapskaus med tyttebær og flatbrød. kr. 155,

(alle retter over serveres med dessert og kaffe.)

(Små porsjoner kr. -25,-)

 

Varm mat Meny for Onsdager-Lørdager-Søndager. fra kl 12.00 til 15.30

 

Rømmegrøt med spekemat.   (inkl. 1 glass saft) kr. 180,-

Rømmegrøt.    (inkl.1 glass saft) kr. 120,-

Risengrynsgrøt (inkl. 1 glass saft) kr.  90,-

Barne risengrynsgrøt ( inkl. 1 glass saft) kr.  70,-

Enkel Karbonade med erter og løk. kr.  95,-

Dobbel Karbonade med erter og løk kr. 125.-